top of page

Tygelfritt - En helt improviserad resa

 

Under en dryg timma kommer tre kulturarbetare klippa upp gallret och handlöst kasta sig ut och våga falla utan skyddsnät. Det blir en helt improviserad show där musik, konst och ord influeras av varandra och bjuder in publiken till en resa in i fantasins gränsland.

Tygelfritt är performance och researrangör, slutdestinationen finns inom oss alla. Publiken uppges lämna vardagen och alla invanda mönster för att öppna upp för en helt unik upplevelse som överskrider alla gränser, konstnärlig såväl som fantasins. Marja står redo med en stor duk och färgburkar, Ismael står vid mikrofonen med huvudet fullt av ord och Davids syntar blinkar redo att ta första tonen. Ingenting är förberett och vad som helst kan hända.

 

Trevlig resa!

Marja Hallstensson

Känd som “Marja i Myrom”. Konstnärinna från S Fjölle som i en blandning av fantasi, drömmar och natur målar dukar i alla storlekar. I Marjas värld vandrar surrealism och lekfullhet hand i hand.

 

David Engström

Musiker och kompositör från Arvika som med elektroniska instrument inte är rädd för att blanda musikgenrers. Han skapar ett eget klangfullt utryck som gränsar det drömska och atmosfäriska såväl som det livliga och rytmiska.

”Vi tycker om tanken att konst inte nödvändigtvis måste ramas in och hängas i fina salonger utan den konst vi skapar har sin rätta plats ute bland människorna den var riktad till, opolerad, spontan och ärlig"

 

Marja, David och Ismael

bottom of page