top of page

Bokstavsängeln - Från tönt till poet

Föreställning tar sitt avstamp i Ismaels diagnos ADHD. Vi får följa med på en resa genom poetens liv, hur han på grund av sin diagnos hamnade i ett utanförskap. Föreläsningen handlar om längtan efter att bli accepterad och älskad. Om rädslorna, ensamheten och kampen för att hitta sin plats i världen. Poeten kommer ta med publiken tillbaks till hans egen högstadieperiod som inte var helt enkel och genom Ismaels historia finns möjligheten att nå inuti sitt eget hjärta, kanske inse att vi alla har möjlighet att gör något vackert av våra liv.

 

Föreställningen är inkluderande, varm och rolig. Med stor självdistans och befriande humor kommer Ismael ge oss både skratt och tårar. Ismael föreläsning ”Bokstavsängeln – Från tönt till poet” är en allvarlig, rolig och självutlämnande föreläsning om att duga som den människa vi alla innerst inne är.

Föreställningen passar alla åldrar.

En fantastisk inspirerande föreställning…..En poet och artist som kan trollbinda din publik. …Ismael Ataria bjöd på en tankeväckande och lustfylld föreläsning om hans liv, uppväxt och skoltid. Personalen fick en lärorik stund som kan vara till stor nytta i mötet med olika elever i det pedagogiska arbetet….Nyboskolans personal var mycket nöjda och belåtna. Publiken fick många skratt om ett allvarligt ämne som beskrivs i "Bokstavsängeln". // Anneli Bäcklund Colling. Nyboskolan i Tibro

”Han fick mig att skratta så det tårades i ögonen

trots allt det lite sorgligt när han berättade om sin svåra situation.”  

”Historien om älgen var en höjdare!”
”Han fängslade oss i publiken.”
”En strålande poet vars ord går rakt in i hjärtat!”

//Röster efter föreläsningen i Tibro.

IMG_20180131_203626_117.jpg

”Hans känslosamma och vackra poesi går rakt in i hjärtat och visar att det kan bli något bra av den till synes mest ”hopplösa”, ”besvärliga” och olyckliga människa.” // Marks tidning om "Bokstavsängeln"

”Han framträder på ett pedagogiskt och lustfullt sätt o med ett stort allvar i botten kryddat med komik lyckas han tilltala o nå våra elever där igenkänningsfaktorn är hög!”

// Peter Sjölander kurator o Eva-Lott Arlesstad Prg.ledare/lärare Kavelbro gym.sär i Skövde

bottom of page