top of page

Ismael är ständigt på resande fot på landets olika scener. Han gör föreställningar och föreläsningar på allt från skolor och bibliotek till klubbar, festivaler, bygdegårdar och konferenser. Ismael har även musikaliska poesishower, till egenproducerad musik och tillsammans med andra musiker. I Ismaels gränslösa värld finns plats för alla. Både för den besökare som vill ha berörande poesi och för den som vill skratta och få en häftig och roliga upplevelse.

 

I skolor uppträder han för både för äldre och yngre elever och kan i samtal med skolorna utforma det bästa upplägget beroende på tid och efterfrågan. Ismael läser dikter, föreläser om skrivande och kan även utföra skrivarverkstäder och workshops. 

 

Ismael kan även arbeta som moderator, konferencier samt som det omtyckta konceptet "Live-Poet" där han skriver poesi på plats under arrangemanget. Ett koncept som passar bra till konferenser och föreläsningsdagar. I menyn kan du se några aktuella föreställningar som Ismael erbjuder, enklast är att kontakta Ismael via kontakt/bokning för att få det som passar just ert arrangemang.

”Jag som en av arrangörerna känner mig väldigt nöjd föreläsningen, dels för att han tilltalade och hade med dig så gott som alla som var där och lyssnade. Sedan fångade han också poängen med dagen, träffade nerven och fick fram hur mycket tillgång till eget skapande kan betyda.  Dessutom tycker jag att helt enkelt är en lysande och trygg föreläsare/poet/berättare med många kreativa och lekfulla tekniker för att hålla publikens fokus och leda oss genom sin personliga berättelse.”


Tina Weidelt Konsulent kulturpedagogik. Klangfärg. Kultur i Väst

IMG_1470.jpg

Se aktuella föreställningar

under länken

föreställningar.

”Han framträder på ett pedagogiskt och lustfullt sätt o med ett stort allvar i botten kryddat med komik lyckas han tilltala o nå våra elever där igenkänningsfaktorn är hög!”


Peter Sjölander kurator o Eva-Lott Arlesstad Prg.ledare/lärare Kavelbro gym.sär i Skövde

bottom of page