top of page

Nånting för att vi ska känna att vi lever.

En föreställning som med dikter och spoken word berättar om livet, magin, döden och allt där emellan. En föreställning som ska få oss att känna att vi verkligen lever.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ismael Ataria är en prisbelönt poet och spoken word-artist som turnerat runt i Sverige under många år. I hans föreställningar möts ljus, mörker, allvar och humor. Ismaels föreställningar lämnar inte någon oberörd och de lever kvar länge i hjärtat.

I föreställningen "Nånting för att vi ska känna att vi lever" kommer Ismael ta med oss på en poetisk resa in i den krångliga och fantastiska tillvaron i att vara människa. Ismael blandar dikter med underhållande mellansnack, filosofiska tankar och humor. Med stor självdistans och en befriande humor kommer Ismael ge publiken plats för både skratt och tårar.

"Nånting för att vi ska känna att vi lever" är en föreställning som både ska underhålla och hålla om oss människor. Genom Ismaels tankar och dikter om livet, döden och allt där emellan får vi i publiken en möjlighet att blicka in i vårt eget hjärta. Förhoppningsvis kommer vi lämna föreställningen med en känsla av att vi kommit lite närmre livet.

Ismael Ataria-Att Vi Lever-Poster.jpg
bottom of page