top of page
Sök
  • Skribentens bildIsmael Ataria

Skriva mig fri


Vissa dagar finns många måsten, det finns så mycket skall och bör. Det hänger framför näsan som en tung filt, en dimridå. Jag är inne i en period av hårt arbete och tvivel. Största delen av ett författarskap innebär nämligen att tvivla, att vrida och vända på varje sten och inte tycka sig se något som lever därinunder.


Att skriva innebär att våga. Att sätta segel på sin dröm och hoppas på bättre vind. Samla diamanter på en öde ö i hopp om att bli räddad. Sätta tilltro till ett bokkontrakt som kanske aldrig kommer. Bygga hus som kanske ingen vill bo i. Det är ett jävla skitarbete många gånger.


Det är därför jag måste skriva för mig själv. Så att det i alla fall finns en person som arbetet gör nytta för. Skrivandet hjälper mig att lägga rätt pusslet, forsla samman bitarna som snurrar i mitt huvud. Bygga ett klinkergolv där själen kan glida runt i strumplästen och känna sig fri.


36 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Bäst just nu enligt Ataria - 230421

Kids in love – P!nk och First Aid Kit (Låt) Faith, Hope and Carnage – Nick Cave and Sean O´Hagan (Bok) Im off with you – Ida Long och Avra (Låt) City Lights – FM Attack (Låt) Did you know that there´s

Comentarios


bottom of page