top of page
Sök
  • Skribentens bildIsmael Ataria

På samma tåg

Vinden drar över tåget det kränger och knakar i lister och fönster en storm drar in över landet Vi sitter i samma tåg Vi håller händer i mörkret Vi är en kedja av varmt Står tätt tillsammans i vår oro Vi uppdaterar nyhetsflödet varje kvart och följer statistiken Vi gnäller och jämrar oss Läxar upp varandra i flödet Vi känner hur hjärtat slår så snabbt glömmer nästan bort att andas pumpar alkohol i handen och håller avstånd i kupén Vi tänker på våra äldre och säger att vi inte ska läsa mer för vi orkar inte bära tyngden av vår oro Vi stänger ner flödet och lyssnar på musik läser lite i vår bok En kvart senare sitter vi åter i vårt flöde VI blir långsamt till ett JAG Ett JAG som känns i hjärtat som följt mig hela livet En oro jag inte kan stänga av Jag är född med en kronisk ängslan för allt runt omkring mig för det jag inte rår på för allt jag inte mäktar med Rädslan bli ett stängsel Jag ser mig själv på andra sidan Jag blir till min känsla istället för att bara känna den En storm drar över landet Vi sitter i samma tåg....


23 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Bäst just nu enligt Ataria - 230421

Kids in love – P!nk och First Aid Kit (Låt) Faith, Hope and Carnage – Nick Cave and Sean O´Hagan (Bok) Im off with you – Ida Long och Avra (Låt) City Lights – FM Attack (Låt) Did you know that there´s

Comentarios


bottom of page