top of page
Sök
  • Skribentens bildIsmael Ataria

Då öppnar vi bloggen!Jag vet inte om bloggen som forum egentligen är död sedan många år men jag tänker ändå väcka liv i den nu, mest kanske för att jag vill ha ett forum där jag kan skriva mina tankar långt bortom böcker, scendikter, krönikor och beställningsprojekt.


Jag vill skapa en loggbok i det stormiga havet av vardag. En möjlighet att samla mina tankar. Träna mina färdigheter. Kommunicera. Slå näven genom tystnaden. Ge utrymme till allt som inte hamnar på scen och boksida. Kan inte det vara gott nog? Ett växthus för mina kommande storverk...I bästa fall....


Hoppas du blir med.

11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Bäst just nu enligt Ataria - 230421

Kids in love – P!nk och First Aid Kit (Låt) Faith, Hope and Carnage – Nick Cave and Sean O´Hagan (Bok) Im off with you – Ida Long och Avra (Låt) City Lights – FM Attack (Låt) Did you know that there´s

Yorumlar


bottom of page