top of page

Välkommen till

min värld

Mitt namn är Ismael Ataria. Jag är poet och föreläsare. Jag reser ständigt runt i Sverige och besöker olika platser med min poesi. Det här är min officiella hemsida. Du kommer i kontakt med mig genom länken kontakt/bokning.

"Tänk att bli den som drar ur kontakten till det spända livet och står där nedsläckt, otillräcklig. Vågar utan insats. Lever som om drömmar aldrig burit något bäst-före-datum."

Ismael Ataria
Foto: Andreas Bennin

Ny diktsamling och skiva av Ismael Ataria

“Längtan till whatever” är en fin samling dikter, tydlig och tillgänglig som popmusik, med ett allmängiltigt anspråk. Den är sorglig men innehar också hopp, framförallt genom stark människokärlek, antirasism och fokus på vad vi faktiskt har gemensamt."
                          Frida Lindström - Värmlands Folkblad
"Det finns plats för både mörker och ljus, allvar och en sorts lakonisk humor i Ismael Atarias "Längtan till whatewer". Den eviga frågan består, vilken av våra sidor ska vi bevattna? Den svarta eller vita sidan av våra själar?"
                          Ulf Lundén - Dala-Demokraten
"Ismael Ataria skriver en i bästa mening konventionell berättande dikt, bildrik och med ett driv i texten som gör att man förstår att hans dikter också i hög grad är skrivna för scenen." 
                          Arne Johansson- Lyrikvännen

Köp boken

 

 


Köp boken

 

 

bottom of page